Ανακοίνωση της περιοδείας του βιβλίου «Η ζωή με πέντε αισθήσεις».

0
Ανακοίνωση της περιοδείας του βιβλίου «Η ζωή με πέντε αισθήσεις».

/*! elementor – v3.7.8 – 02-10-2022 */ .elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-stacked .elementor-drop-cap{background-color:#818a91;color:#fff} .elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-framed .elementor-drop-cap{color:#818a91;border:3px solid;background-color:transparent}.elementor-widget-text-editor: not(.elementor-drop-cap-view-default) .elementor-drop-cap{margin-top:8px}.elementor-widget-text-editor:not(.elementor-drop-cap-view-default) .elementor -drop-cap-letter{width:1em;height:1em}.elementor-widget-text-editor .elementor-drop-cap{float:left;text-align:center;line-height:1;font-size: 50px}.elementor-widget-text-editor .elementor-drop-cap-letter{display:inline-block}

Είμαι ενθουσιασμένος που ανακοινώνω την περιοδεία για το νέο μου βιβλίο, Η ζωή σε Πέντε αισθήσεις: Πώς η εξερεύνηση των αισθήσεων με έβγαλε από το κεφάλι μου και μπήκα στον κόσμο.

Τι χαρά ήταν να γράψω αυτό το βιβλίο! Τώρα που γράφτηκε, και σταμάτησα την ατελείωτη επεξεργασία μου, ανυπομονώ πραγματικά να βγω στο δρόμο. Η ξενάγηση του βιβλίου θα είναι από μόνη της μια διασκεδαστική αισθητηριακή περιπέτεια, συν ότι μου αρέσει η ευκαιρία να επισκέπτομαι βιβλιοπωλεία και βιβλιοθήκες και να μιλάω με βιβλιόφιλους.

Επισκεφτείτε τη σελίδα περιήγησης για να βρείτε εκδηλώσεις στην περιοχή σας, να αγοράσετε εισιτήρια και να ελέγξετε για ενημερώσεις.

The post Ανακοίνωση της περιοδείας βιβλίου «Life in Five Senses» εμφανίστηκε πρώτα στο Gretchen Rubin.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar