Βιβλία που θα σας εμπνεύσουν να βγείτε έξω

1
Βιβλία που θα σας εμπνεύσουν να βγείτε έξω

/*! elementor – v3.7.8 – 02-10-2022 */ .elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-stacked .elementor-drop-cap{background-color:#818a91;color:#fff} .elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-framed .elementor-drop-cap{color:#818a91;border:3px solid;background-color:transparent}.elementor-widget-text-editor: not(.elementor-drop-cap-view-default) .elementor-drop-cap{margin-top:8px}.elementor-widget-text-editor:not(.elementor-drop-cap-view-default) .elementor -drop-cap-letter{width:1em;height:1em}.elementor-widget-text-editor .elementor-drop-cap{float:left;text-align:center;line-height:1;font-size: 50px}.elementor-widget-text-editor .elementor-drop-cap-letter{display:inline-block}

Τα τελευταία χρόνια, στο Πιο χαρούμενος με την Γκρέτσεν Ρούμπιν podcast, η συμπαρουσιάστρια και η αδελφή μου Elizabeth και εγώ έχουμε θέσει μια ετήσια πρόκληση για εμάς και τους αναγνώστες.

Φέτος, είναι „Βγείτε έξω 23 στα 23«—δηλαδή, πηγαίνετε έξω για 23 λεπτά κάθε μέρα το 2023. Υπέροχα πράγματα συμβαίνουν όταν βγαίνουμε έξω!

Σε πολλούς ανθρώπους -και αυτό ισχύει σίγουρα για μένα- αρέσει να διαβάζουν ένα βιβλίο για να ξυπνήσουν μια συγκεκριμένη νοοτροπία.

Επίσης, μερικοί άνθρωποι κάνουν το διάβασμά τους έξω ως μέρος του καθημερινού τους υπαίθριου χρόνου. Ζητήσαμε λοιπόν από τους ακροατές βιβλία που θα πρότειναν για να αποκτήσουμε μια εξωτερική διάθεση.

Πρότειναν πολλά καταπληκτικά βιβλία:

Ελάτε μαζί μας για το #Outside23in23! Μην ανησυχείτε αν δεν ξεκινήσατε την 1η Ιανουαρίου — δεν είστε ποτέ πίσω. Ξεκίνα από εκεί που είσαι.

Έχουμε ακούσει από τόσους πολλούς ανθρώπους για το πόσο πολύ αυτοί (αλλά και τα σκυλιά τους) απολαμβάνουν αυτή τη στιγμή σε εξωτερικούς χώρους.

The post Βιβλία που θα σας εμπνεύσουν να βγείτε έξω εμφανίστηκε πρώτα στο Gretchen Rubin.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar