Εγγραφείτε στην πρόκληση Go Outside 23 in 23

0
Εγγραφείτε στην πρόκληση Go Outside 23 in 23

ο Πιο χαρούμενος Η εφαρμογή προσφέρει πολλά εργαλεία για την παρακολούθηση της συμμετοχής και της προόδου, όπως:

  • Μην σπάσετε την αλυσίδα για να επισημάνετε κάθε μέρα
  • Numbers Trackers για καταγραφή βημάτων ή/και λεπτών
  • Ημερολόγιο μίας πρότασης για να καταγράψετε λεπτομέρειες που θέλετε να θυμάστε
  • Αρχείο καταγραφής φωτογραφιών για να δημιουργήσετε ένα οπτικό αρχείο με την πάροδο του χρόνου
  • Συνεργάτες λογοδοσίας εάν θέλετε να ειδοποιήσετε έναν φίλο, μέλος της οικογένειας, προπονητή ή ομάδα σχετικά με τις δραστηριότητές σας
  • Παρακολουθήστε το Σύνολο σας για να μετρήσετε αριθμούς που αθροίζονται με την πάροδο του χρόνου

Επίσης, η Elizabeth και εγώ γνωρίζουμε ότι πολλοί ακροατές (συμπεριλαμβανομένης της ίδιας της Elizabeth) είναι Obligers, που χρειάζονται εξωτερική ευθύνη για να ανταποκριθούν στις εσωτερικές προσδοκίες. Ακόμη και οι άνθρωποι που δεν είναι Υπόχρεοι επωφελούνται συχνά από τη λογοδοσία.

Έτσι, για να κάνουμε την πρόκληση πιο διασκεδαστική και για να ενισχύσουμε την υπευθυνότητα, φέτος έχουμε θέσει έναν στόχο συμμετοχής—ένα εκατομμύριο συμμετοχές έχουν καταγραφεί μέχρι το τέλος του 2023.

Κάθε φορά που καταγράφετε μια καταχώριση για το „Go Outside 23 in 23“ στο Πιο χαρούμενος app, μετράει για αυτόν τον στόχο. Για να γιορτάσουμε την επίτευξη του ορόσημου του ενός εκατομμυρίου, το Πιο χαρούμενος η εφαρμογή θα κάνει μια δωρεά σε Ένα δέντρο φυτεύτηκεένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που επικεντρώνεται στην παγκόσμια αναδάσωση.

Θυμηθείτε, περνώντας χρόνο έξω, βοηθάτε να φυτέψετε δέντρα που χρειάζονται στον κόσμο.

Πώς να εγγραφείτε

Κατεβάστε ο Πιο χαρούμενος εφαρμογή δωρεάν για να ξεκινήσετε. Μόλις δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας, θα δείτε το „Outside 23 in 2023“ στην αρχική οθόνη. Αγγίξτε το και θα καθοδηγηθείτε για να ρυθμίσετε τον στόχο σας να πηγαίνετε έξω από 23 λεπτά κάθε μέρα και να επιλέξετε ένα εργαλείο παρακολούθησης.

Η πρόκληση ξεκινά επίσημα την 1η Ιανουαρίου, οπότε θα έχετε χρόνο να εξερευνήσετε την εφαρμογή — περιστρέψτε τον τροχό, λάβετε πρακτικές συμβουλές, απολαύστε ηχητικό περιεχόμενο και πολλά άλλα. Ή, εάν αισθάνεστε έμπνευση για να ξεκινήσετε αμέσως, μπορείτε να πάρετε μερικές επιπλέον ημέρες.

Εάν είστε ήδη α Πιο χαρούμενος χρήστη της εφαρμογής, θα δείτε το „Go Outside 23 in 2023“ στην αρχική σας οθόνη από τις 19 Δεκεμβρίου. Μπορείτε να συμμετάσχετε στην πρόκληση δωρεάν, με ή χωρίς συνδρομή και ανεξάρτητα από το πόσους στόχους παρακολουθείτε ήδη.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την εφαρμογή και την καμπάνια „Go Outside 23 in 23“. εδώ.

Εάν συμμετάσχετε στην πρόκληση „Go Outside“, χρησιμοποιήστε το hashtag #Έξω23σε23 να δημοσιεύετε από την καθημερινή σας ώρα έξω στα social media. Όπως εξηγεί η Στρατηγική των Άλλων Ανθρώπων, παίρνουμε συνήθειες (καλώς ή κακώς) από άλλους ανθρώπους, επομένως είναι χρήσιμο να νιώθουμε ότι ενωνόμαστε με άλλους. Μπορεί να μας δώσει ευθύνη. Μπορεί να μας βοηθήσει να θυμηθούμε τι θέλουμε. μπορεί να μας υπενθυμίσει πόσο υπέροχο είναι να νιώθεις ανανέωση και ενέργεια.

Καθώς σκέφτεστε για το #Outside23in23, αναζητήστε τρόπους για να το κάνετε αυτό να είναι ευκολότερο ή πιο βολικό πάει έξω.

Ποιες άλλες συμβουλές και πόροι βρήκατε χρήσιμες; Ενημέρωσέ με! Όλοι μπορούμε να μάθουμε ο ένας από τον άλλον.

Γράφω μια συλλογή από μυστικά ενηλικίωσης και αφορισμούς, και εδώ είναι μερικά που πρέπει να θυμάστε καθώς σκοπεύετε να βγείτε έξω το 2023:


Ελάτε μαζί μας για το #Outside23in23.

Schreibe einen Kommentar