Ποια είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου για να αγοράσετε ένα νέο RV;

0
Ποια είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου για να αγοράσετε ένα νέο RV;

Καθώς πλησιάζει η σεζόν RV και αρχίζετε να ανυπομονείτε για φωτιές και οδικά ταξίδια, ίσως έχετε συνειδητοποιήσει ότι ήρθε η ώρα να αγοράσετε ένα νέο RV. Θέλετε να έχετε την καλύτερη δυνατή προσφορά, αλλά πότε είναι η καλύτερη στιγμή για αγορά; Καθώς η ζήτηση για RV τείνει να κυμαίνεται, μπορεί να είναι δύσκολο να το καταλάβουμε. RVT έχει συγκεντρώσει ορισμένες πληροφορίες για να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε την καλύτερη εποχή του χρόνου για να αγοράσετε το νέο σας όχημα μεταφοράς παιχνιδιών, τροχόσπιτο ή άλλο νέο RV.

Θερότερη ή ψυχρότερη περίοδος

Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα RV, αφιερώστε λίγο χρόνο και φανταστείτε τον εαυτό σας στη θέση του πωλητή. Εάν είχατε ένα νέο τροχόσπιτο κατηγορίας Α προς πώληση (ή οποιοδήποτε άλλο RV), πιθανότατα θα θέλατε να πουλήσετε όταν η ζήτηση είναι υψηλή — κατά τους θερμότερους μήνες. Εξαιτίας αυτού, υπάρχουν άφθονα οχήματα αναψυχής διαθέσιμα αυτές τις περιόδους του χρόνου σε διάφορες αγορές. Αν και η επιλογή είναι ευρέως διαδεδομένη, οι αντιπροσωπείες, ειδικότερα, είναι λιγότερο πιθανό να προσφέρουν οποιαδήποτε συμφωνία ή έκπτωση λόγω της αυξημένης ζήτησης.

Από την άλλη πλευρά, η αγορά ενός νέου RV κατά τη διάρκεια της ψυχρότερης περιόδου έχει τα προνόμιά της. Ο κύριος λόγος οφείλεται επίσης στη ζήτηση – οι αντιπροσωπείες είναι πολύ πιο πρόθυμες να προσφέρουν μια συμφωνία λόγω της χαμηλότερης ζήτησης για RV το χειμώνα.

Οι πωλήσεις RV στις αντιπροσωπείες τείνουν να μειώνονται αμέσως μετά το τέλος της περιόδου κατασκήνωσης – στα τέλη Σεπτεμβρίου και στις αρχές Οκτωβρίου. Κατά συνέπεια, μερικοί από τους καλύτερους μήνες για να αγοράσετε ένα νέο RV είναι μεταξύ Νοεμβρίου και Ιανουαρίου. Αυτή η περίοδος αγορών μπορεί να παραταθεί εάν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα RV που βρίσκεται στις βόρειες πολιτείες. Δεδομένου ότι έχουν κρύο καιρό περισσότερο από τις νότιες πολιτείες, μπορεί να έχετε την ευκαιρία για εξαιρετικές προσφορές ήδη από τον Σεπτέμβριο και μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου. Οι νότιες πολιτείες μπορεί να έχουν λιγότερες εποχιακές εκπτώσεις λόγω της ελκυστικότητάς τους για κατασκήνωση όλο το χρόνο.

Όταν διαπραγματεύεστε τη συμφωνία με την αντιπροσωπεία, βεβαιωθείτε ότι σας παρέχεται εγγύηση. Δεδομένου ότι τα νέα RV συνήθως συνοδεύονται από εγγύηση, είναι συνετό να ζητήσετε εκτεταμένη εγγύηση ή εκπτώσεις σε αξεσουάρ, εάν η αντιπροσωπεία δεν είναι πρόθυμη να μειώσει την τιμή κατά τη διάρκεια της ψυχρότερης περιόδου.

Οφέλη από το χτύπημα „Η σωστή σεζόν“

Η αναμονή μέχρι να μειωθεί η ζήτηση έχει τα πλεονεκτήματά της. Πρώτον, θα εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα εκ των προτέρων εάν σας παρουσιαστούν πολλά. Επιπλέον, αυτό μπορεί να σας επιτρέψει να κάνετε αναβάθμιση σε ένα ελαφρώς πιο προηγμένο μοντέλο, εάν το κόστος παραμένει στο εύρος τιμών σας.

Επισκεφτείτε το RV Shows

Το να ταξιδέψετε σε μια παράσταση RV για να είστε κοντά στο RV των ονείρων σας είναι επωφελές. Σας επιτρέπει να βιώσετε το όχημα από πρώτο χέρι, σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε ερωτήσεις στον πωλητή σχετικά με την εξέδρα και σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε πολλά αυτοκινούμενα τροχόσπιτα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον σας. Στην πραγματικότητα, ορισμένες εκθέσεις RV περιλαμβάνουν πάνω από 1.000 αυτοκινούμενα. Καθώς οι περισσότερες αντιπροσωπείες δεν επιθυμούν να μεταφέρουν τα RV πίσω στις αντίστοιχες παρτίδες τους, ίσως μπορέσετε να πραγματοποιήσετε μια συμφωνία ή έκπτωση που διαφορετικά δεν θα κάνατε στην αντιπροσωπεία.

Άλλες Ευκαιρίες

Η κρύα εποχή δεν είναι η μόνη εποχή του χρόνου που είναι ιδανική για την αγορά ενός νέου RV. Άλλοι παράγοντες, όπως η αγορά το σαββατοκύριακο των διακοπών κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων αντιπροσωπείας ή όταν οι τιμές του φυσικού αερίου αυξάνονται και ο ανταγωνισμός των αγοραστών είναι χαμηλότερος, δίνοντάς σας το πάνω χέρι κατά τις διαπραγματεύσεις, μπορεί επίσης να σας δώσει μια ευκαιρία για μια συμφωνία. Ομοίως, η κυκλοφορία ενός ολοκαίνουργιου μοντέλου θα αναγκάσει τις αντιπροσωπείες να πουλήσουν το παλαιότερο απόθεμά τους για να δημιουργήσουν χώρο για τις νέες μονάδες. Επωφεληθείτε από αυτό και διαπραγματευτείτε!

Κανε τα μαθηματα σου

Η μελέτη των τρεχουσών τάσεων στην αγορά μπορεί επίσης να βοηθήσει. Εάν μια αντιπροσωπεία σας προσφέρει μια έκπτωση που φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή, βεβαιωθείτε ότι ο πωλητής δεν σας πουλάει τρελά. Ερευνήστε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν και ελέγξτε τις αυθεντικές κριτικές από άλλους κατόχους RV σε ιστότοπους όπως RVInsider πριν δεσμευτείς. Μεταβείτε στο διαδίκτυο σε διάφορες αντιπροσωπείες και αγορές RV όπως το RVT για να συγκρίνετε τις τιμές πριν αγοράσετε το νέο σας RV. Ο έλεγχος τιμών του RVT μπορεί να είναι ένα χρήσιμο εργαλείο καθώς ερευνάτε διαφορετικά μοντέλα.

Η αγορά ενός νέου RV είναι μια συναρπαστική στιγμή για τον υποψήφιο RVer, αν και μπορεί να είναι αποθαρρυντική. Μην είστε πολύ βιαστικοί, ωστόσο, και αγοράστε το RV σας τη λάθος εποχή του χρόνου. Περιμένετε μέχρι να μειωθεί η ζήτηση για νέα RV τους ψυχρότερους μήνες ή για άλλες κατάλληλες περιόδους του χρόνου. Η υπομονή σας βραχυπρόθεσμα θα αποδώσει μακροπρόθεσμα – επιτρέποντάς σας να πετύχετε πολλά. Εάν είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε νέα ή μεταχειρισμένα RV, ρίξτε μια ματιά στην ηλεκτρονική αγορά στη διεύθυνση RVT.com.

Του Alex Hoyes

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar