Ποιοι είναι οι κύριοι λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι πωλούν το μεταχειρισμένο RV τους;

0
Ποιοι είναι οι κύριοι λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι πωλούν το μεταχειρισμένο RV τους;

Εκατοντάδες άνθρωποι απαριθμούν τα μεταχειρισμένα RV τους προς πώληση κάθε μέρα και RVT ήταν περίεργος να μάθει τα κύρια κίνητρα των πωλητών για την πώληση του RV τους. Δημοσιεύσαμε μια έρευνα στους ιδιώτες πωλητές μας για να μάθουμε πόσο καιρό έχουν το RV που σκέφτονται να πουλήσουν. γιατί πουλάνε? ποιες στρατηγικές χρησιμοποιούν για να γίνει αντιληπτή η καταχώρισή τους. και αν ενδιαφέρονται να αγοράσουν ένα άλλο RV οποιαδήποτε στιγμή στο εγγύς μέλλον. Να τι είχαν να πουν:

Οι μακρινοί ταξιδιώτες μένουν στην πορεία

Η πλειονότητα των ατόμων στο δείγμα μας που πωλούν έχουν στην κατοχή τους το τρέχον φορτηγό κατασκήνωσης κατηγορίας Β+ ή άλλο RV για τρία έως πέντε χρόνια (30,9%). Η επόμενη πλησιέστερη ομάδα ήταν ιδιοκτήτες για ένα έως δύο χρόνια (28,8%). και η επόμενη υψηλότερη ομάδα κατέχει για λιγότερο από ένα χρόνο (15,8%). Οι RVers που έχουν στην κατοχή τους για έξι έως 10 χρόνια έφτασαν στο 13,7% και εκείνοι που έφτασαν στον αυτοκινητόδρομο για περισσότερα από 10 χρόνια αντιπροσώπευαν το 10,8%.

Τι είναι το κίνητρο;

Συνολικά το 38% των ερωτηθέντων στην έρευνα δήλωσε ότι αποσύρεται εντελώς από το RVing και προχωρά σε κάτι άλλο. Άλλοι προσπαθούσαν είτε να αναβαθμίσουν σε μεγαλύτερη μονάδα είτε να μειώσουν το μέγεθος τους σε μικρότερο RV (30% συνολικά). Άλλοι λόγοι για την πώληση περιελάμβαναν ότι το RVing ήταν πολύ ακριβό στο τρέχον κλίμα (7%). για να βγάλετε γρήγορα, επιπλέον μετρητά (7%). ή επειδή θεώρησαν ότι ήταν καλή στιγμή στην αγορά για να πουλήσουν (6%).

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ σκέψη

Όταν ρωτήθηκαν για τις στρατηγικές που χρησιμοποιούν για να πουλήσουν το μεταχειρισμένο Class A RV ή άλλο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο, το 78% είπε ότι χρησιμοποιεί μια διαδικτυακή αγορά. Περίπου οι μισοί χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να γνωστοποιήσουν τις προσπάθειές τους στις πωλήσεις. Άλλες απαντήσεις περιελάμβαναν απλώς την τοποθέτηση μιας πινακίδας «Προς Πώληση» στο όχημα (31%). πώληση ή διαπραγμάτευση σε αντιπροσωπεία (17%). ή τοποθέτηση αγγελίας στην τοπική εφημερίδα (16%).

Προχωρώντας ή Προχωρώντας;

Η τελευταία ερώτηση που κάναμε ήταν αν οι πωλητές ήθελαν να αγοράσουν ξανά στο εγγύς μέλλον. Λίγο περισσότεροι από τους μισούς είπαν ότι δεν ήθελαν να αγοράσουν ξανά αυτήν τη στιγμή. Από την άλλη πλευρά, το 16,7% έψαχνε να αγοράσει ξανά άμεσα. Κάποιοι σίγουρα σκέφτονταν να αγοράσουν ξανά αλλά δεν ήταν σίγουροι πότε (11,8%). Ορισμένοι ήταν αναποφάσιστοι (10,8%). και κάποιοι πίστευαν ότι θα επέστρεφαν ξανά στην αγορά μέσα σε δύο χρόνια (7,8%).

Τι κρύβεται πίσω από τους ανθρώπους που εγκαταλείπουν τη ζωή του RV;

Ενώ πολλοί άνθρωποι αναβαθμίζουν ή μειώνουν το μέγεθος για να ικανοποιήσουν τις τρέχουσες ανάγκες τους, υπάρχουν άλλοι που πωλούν το μεταχειρισμένο τροχόσπιτο κατηγορίας C ή άλλο RV σε πιο μόνιμη βάση.

Ακολουθούν μερικές πιθανές ιδέες για το γιατί:

Μετά πανδημία

Όταν οι περιορισμοί κοινωνικής απόστασης αμβλύνθηκαν μετά την πανδημία του COVID-19, πολλές εταιρείες επανέφεραν τους υπαλλήλους στο γραφείο ή σε έναν «υβριδικό» τρόπο εργασίας, κάτι που μείωσε τις ευκαιρίες για μερικούς να εργάζονται ενώ βρίσκονταν στο δρόμο.

Τιμές καυσίμων και κόστος ζωής

Σε ορισμένα μέρη, το φυσικό αέριο και το ντίζελ είναι πάντα υψηλά. Τα ζητήματα της εφοδιαστικής αλυσίδας και το αυξανόμενο κόστος για αγαθά και υπηρεσίες έχουν επίσης φέρει πρόσθετες προκλήσεις. Ορισμένοι RVers θεωρούν ότι είναι δαπανηρό να λειτουργούν οι εξέδρες τους και να απολαμβάνουν πλήρως όλα όσα έχει να προσφέρει το RVing.

Κόστος κατασκήνωσης

Το κόστος του ίδιου του κάμπινγκ έχει επίσης αυξηθεί. Πολλοί ιδιοκτήτες κάμπινγκ ανταποκρίθηκαν στη βιασύνη μετά τον COVID και αύξησαν τις τιμές τους όταν έγινε εμφανές ότι υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός μεταξύ των κατασκηνωτών για τη χρήση των εγκαταστάσεων τους.

Το RVing παίρνει δουλειά

Οι αρχάριοι του RV μπορεί να βρήκαν ότι οι τακτικές εργασίες του RVing —όπως η εγκατάσταση και η κατάρριψη μιας τοποθεσίας, ή το άδειασμα και ο καθαρισμός της δεξαμενής μαύρου νερού— πέρα ​​από τη συνήθη συντήρηση του RV ήταν περισσότερα από όσα είχαν αρχικά παζαρέψει.

Είναι το RVing νεκρό;

Με τιποτα; Ούτε κατά διάνοια! Καθώς η οικονομία συνεχίζει να ανακάμπτει, το κόστος του RVing πιθανότατα θα μειωθεί. Οι τιμές του φυσικού αερίου πέφτουν επίσης σταθερά. Για όσους αγαπούν τον τρόπο ζωής, το RVing θα είναι πάντα τρόπος ζωής και πολλοί αγοραστές ανακαλύπτουν επίσης γιατί η αγορά ενός RV μπορεί να είναι μια καλή επένδυση μακροπρόθεσμα.

Απλώς να θυμάστε ότι εάν θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε το RV σας, RVT.com είναι ένα απίστευτο εργαλείο με πολλές δυνατότητες για να σας βοηθήσει με την απόφαση.

Του Μπάρετ Μπέικερ

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar