Πώς να καταχωρίσετε το RV σας προς πώληση στο RVT

1
Πώς να καταχωρίσετε το RV σας προς πώληση στο RVT

Θέλετε να αναβαθμίσετε, να μειώσετε ή να αφήσετε εντελώς τον τρόπο ζωής του RV αυτή τη σεζόν; Η πορεία προς την άνοιξη είναι μια καλή στιγμή για να αγοράσετε ή να πουλήσετε ένα RV. Η περίοδος κατασκήνωσης είναι στον ορίζοντα και πολλοί άνθρωποι έχουν ήδη αρχίσει να σχεδιάζουν τα ταξίδια τους. Προσφορές είναι συχνά διαθέσιμες αυτήν την εποχή του χρόνου (εξαιρετικές για αγοραστές) και οι άνθρωποι ενδιαφέρονται να αναζητήσουν νέα και μεταχειρισμένα RV προς πώληση (ιδανικά για πωλητές). Εάν πρέπει να πουλήσετε τη μονάδα σας, έχουμε μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να καταχωρίσετε το RV σας προς πώληση στο RVT, καθώς και συστάσεις για την προετοιμασία της εξέδρας σας για προβολή.

Πώς να καταχωρίσετε τη μονάδα σας στο RVT

 1. Ξεκίνα
  Στην αρχική σελίδα του RVT, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού σας πάνω από το „Sell“ στην επάνω πλοήγηση. Θα εμφανιστεί ένα αναπτυσσόμενο μενού και μπορείτε να κάνετε κλικ στο «Πώληση RV». Αυτό θα σας μεταφέρει σε μια σελίδα όπου μπορείτε να δείτε επιλογές για την καταχώριση της μονάδας σας προς πώληση στο RVT. Κάντε κλικ στο κόκκινο κουμπί «Ξεκινήστε» για να δείτε τα πακέτα διαφημίσεων του RVT.
Εικόνα της αρχικής σελίδας RVT με επιλεγμένο το αναπτυσσόμενο μενού Πώληση
Επιλέξτε «Sell an RV» από το αναπτυσσόμενο μενού «Sell».
Εικόνα της σελίδας Πώληση με τονισμένο το κουμπί Ξεκινήστε
Κάντε κλικ στο κουμπί «Έναρξη».
 1. Επιλέξτε ένα πακέτο διαφημίσεων
  Το RVT διαθέτει μια ποικιλία από πακέτα διαφημίσεων διαθέσιμα για τη διαφήμιση της μονάδας σας. Επιλέξτε την έκθεση που είναι κατάλληλη για εσάς. Λάβετε υπόψη ότι όσο καλύτερο είναι το πακέτο, τόσο περισσότερες δυνατότητες διαφήμισης έχετε πρόσβαση, βοηθώντας σας να πουλήσετε το τροχόσπιτο, το τροχόσπιτο ή άλλο τροχόσπιτο κατηγορίας C γρηγορότερα.
  • Οι βασικές διαφημίσεις προβάλλονται για 30 ημέρες και περιλαμβάνουν 5 φωτογραφίες.
  • Οι τυπικές διαφημίσεις προβάλλονται μέχρι να πωληθούν και περιλαμβάνουν 10 φωτογραφίες
  • Οι διαφημίσεις premium προβάλλονται μέχρι την πώληση και περιλαμβάνουν 30 φωτογραφίες και βίντεο
  • Οι απόλυτες διαφημίσεις προβάλλονται μέχρι να πωληθούν και περιλαμβάνουν βίντεο και απεριόριστες φωτογραφίες
  Κάνοντας κλικ στο «Λεπτομέρειες» κάτω από τον τύπο πακέτου θα εμφανιστούν οι δυνατότητες για όλα τα πακέτα, ώστε να μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε.
Εικόνα των πακέτων διαφημίσεων: Ultimate, Premium, Standard και Basic.
Επιλέξτε ένα πακέτο. Κάντε κλικ στις «λεπτομέρειες» για να δείτε όλες τις δυνατότητες του πακέτου.
 1. Δημιουργήστε τον λογαριασμό σας RVT ή συνδεθείτε
  Δημιουργήστε τον λογαριασμό σας RVT και ορίστε έναν κωδικό πρόσβασης. Μόλις δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας RVT ή συνδεθείτε εάν έχετε δημιουργήσει έναν λογαριασμό στο παρελθόν, μπορείτε να ξεκινήσετε τη δημιουργία της καταχώρισής σας, συμπεριλαμβανομένου του ορισμού της τιμής, της μεταφόρτωσης των φωτογραφιών σας και της προσθήκης της περιγραφής του RV σας. Η κατοχή λογαριασμού σάς επιτρέπει να βλέπετε τη δραστηριότητα και τους δυνητικούς πελάτες για την καταχώρισή σας, καθώς και να κάνετε τυχόν απαραίτητες αλλαγές στην καταχώρισή σας.
Εικόνα της φόρμας δημιουργίας λογαριασμού RVT
Δημιουργήστε τον λογαριασμό σας RVT για να ξεκινήσετε τη δημιουργία της καταχώρισής σας
 1. Ορίστε μια ανταγωνιστική τιμή
  Για βοήθεια στον προσδιορισμό της τρέχουσας αγοραίας αξίας οποιουδήποτε νέου ή μεταχειρισμένου RV, χρησιμοποιήστε τον έλεγχο τιμών και τις λειτουργίες αναζήτησης JD Power RV Values ​​στο RVT.com. Θα εκτελούν ταυτόχρονες αναζητήσεις σε RVT και JD Power, δείχνοντάς σας τι υπάρχει εκεί έξω που ταιριάζει με τη μονάδα σας και την τρέχουσα τιμή για αυτήν. Αφού εξοικειωθείτε με τη μέση τιμή για το RV της κατηγορίας A ή άλλη μονάδα, μπορείτε να ορίσετε τη δική σας τιμή ανταγωνιστικά.
 1. Τραβήξτε καθαρές φωτογραφίες ή/και βίντεο της μονάδας σας
  Αυτό είναι ένα βασικό συστατικό για την πώληση του RV σας. Οι αγοραστές θέλουν να βλέπουν καθαρές εικόνες από τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων των μπάνια, τα υπνοδωμάτια, την αποθήκευση, το πιλοτήριο και το εξωτερικό. Τραβήξτε επίσης φωτογραφίες από τυχόν ειδικά χαρακτηριστικά που διαθέτει το RV σας. Βεβαιωθείτε ότι το RV σας είναι καθαρό και γυαλισμένο πριν τραβήξετε τις φωτογραφίες σας. Εάν είναι δυνατόν, τραβήξτε τις φωτογραφίες σας σε μια ηλιόλουστη μέρα και συμπεριλάβετε εξωτερικές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν σε διαφορετικές γωνίες. Για περισσότερες πληροφορίες, ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις εξαιρετικές συμβουλές για το πώς να τραβήξετε τέλειες φωτογραφίες του RV σας. Σκεφτείτε επίσης να προσθέσετε ένα βίντεο για να παρέχετε στους πιθανούς αγοραστές μια εικονική περιγραφή του RV σας. Αφού τραβήξετε τις φωτογραφίες και το βίντεό σας, ανεβάστε τα στην καταχώρισή σας.
 1. Γράψτε μια ολοκληρωμένη και συναρπαστική περιγραφή διαφήμισης
  Πέρα από τη λίστα βασικών στοιχείων όπως το έτος, η μάρκα, το μοντέλο, το μήκος, η τιμή και ο τύπος, αφιερώστε χρόνο για να επισημάνετε όλα τα καλύτερα χαρακτηριστικά του RV σας. Όσο πιο ολοκληρωμένη είναι η περιγραφή σας, τόσο λιγότερες ερωτήσεις μπορεί να χρειαστεί να απευθύνετε αργότερα από ενδιαφερόμενους αγοραστές. Μερικά σημεία που πρέπει να συμπεριλάβετε: γιατί πουλάτε το RV σας, προηγούμενη συντήρηση, τυχόν ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν, αναβαθμίσεις που προστέθηκαν, πληροφορίες εγγύησης και χρεώσεις μεταφοράς (εάν υπάρχουν), καθώς και επιλογές πληρωμής. Εάν είστε σταθεροί στην τιμή, ενημερώστε τους στη διαφήμισή σας.
 2. Προεπισκόπηση της διαφήμισής σας και της ολοκλήρωσης αγοράς
  Αφού ελέγξετε τη διαφήμισή σας και είναι ικανοποιητική, υποβάλετε την καταχώρισή σας και ολοκληρώστε την εύκολη διαδικασία check-out. Όλες οι καταχωρίσεις περνούν από μια διαδικασία ελέγχου και, όταν εγκριθούν, βγαίνουν ζωντανά εντός 48 ωρών. Το RV σας θα είναι πλέον ορατό σε εκατομμύρια αγοραστές RV. Μπορείτε να κάνετε αλλαγές και ενημερώσεις στη διαφήμισή σας ανά πάσα στιγμή από τον πίνακα χρήστη „MyRVT“.

Θυμηθείτε να απαντάτε αμέσως όταν λαμβάνετε ερωτήσεις σχετικά με τη μονάδα σας. Οι αγοραστές που αναζητούν ενεργά πιθανότατα δεν θα περιμένουν πολύ πριν προχωρήσουν στο επόμενο RV στη λίστα τους.

Προετοιμασία του RV σας προς πώληση

Καθαρίστε σχολαστικά το RV σας
Μια καθαρή μονάδα είναι επιβεβλημένη τόσο για φωτογραφίες όσο και για αυτοπροσώπως περιηγήσεις με πιθανούς αγοραστές. Είναι πιο εύκολο να πουλήσετε ένα καθαρό RV και πιθανότατα θα έχετε καλύτερη τιμή για αυτό. Καθαρίστε το RV σας μέσα και έξω, σκεφτείτε να πλύνετε τα χαλιά με σαμπουάν και να γυαλίσετε το εξωτερικό. Μην ξεχνάτε να σκουπίζετε τακτικά οποιεσδήποτε περιοχές που αγγίζονται συχνά, συμπεριλαμβανομένου του τιμονιού (αν υπάρχει), του τραπεζιού, του ντουλαπιού, των συσκευών κ.λπ.

Διορθώστε οτιδήποτε είναι σπασμένο
Τώρα που η εξέδρα σας είναι καθαρή, διορθώστε τυχόν δευτερεύοντα προβλήματα όπως λείπουν βίδες, καμένες λάμπες, σπασμένα εξαρτήματα κ.λπ.

Ελέγξτε τα συστήματά σας
Βεβαιωθείτε ότι όλα τα συστήματά σας λειτουργούν σωστά, συμπεριλαμβανομένου του κλιματισμού και του φούρνου, των σωλήνων, της αντλίας νερού, του θερμοσίφωνα και των δεξαμενών συγκράτησης. Για αυτοκινούμενα τροχόσπιτα, βεβαιωθείτε ότι ο κινητήρας λειτουργεί σωστά. Βεβαιωθείτε ότι επιδιορθώνονται τυχόν σημαντικά προβλήματα.

Σημειώστε τις αναβαθμίσεις
Ενημερώστε τους αγοραστές για τυχόν αναβαθμίσεις που έχετε κάνει και αφαιρέστε οτιδήποτε δεν πουλάτε με το RV. Για παράδειγμα, εάν διατηρείτε την μπαταρία ιόντων λιθίου ή το κιτ ηλιακής ενέργειας, βεβαιωθείτε ότι δεν εμφανίζεται μαζί με το RV ή αποκαλύψτε στους πιθανούς αγοραστές ότι δεν περιλαμβάνονται.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε τον τίτλο για το RV σας
Εάν δεν έχετε έγγραφα τίτλου, βεβαιωθείτε ότι έχετε αποκτήσει ένα νέο πριν προσπαθήσετε να πουλήσετε το RV σας. Κάθε πολιτεία/επαρχία έχει διαφορετικές απαιτήσεις για να αποκτήσει έναν νέο τίτλο, αλλά η παροχή του λογαριασμού ή της πώλησης και του αριθμού VIN είναι μια καλή αρχή. Επικοινωνήστε με την τοπική DMV για τις ακριβείς απαιτήσεις.

Ελπίζουμε αυτές οι συμβουλές να σας βοηθήσουν καθώς καταχωρείτε το RV σας προς πώληση στο RVT. Αναρωτιέστε να πουλήσετε με ασφάλεια; Δείτε αυτές τις συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές κατά την αγορά ή την πώληση ενός RV. Αν ψάχνετε για ένα νέο ή μεταχειρισμένο RV, ελέγξτε όλες τις μονάδες που είναι διαθέσιμες σε όλες τις ΗΠΑ και τον Καναδά RVT.com

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar