18 αποσπάσματα αμινών για να ζήσετε μια ζωή με νόημα με τους δικούς σας όρους

0
18 αποσπάσματα αμινών για να ζήσετε μια ζωή με νόημα με τους δικούς σας όρους
Αποσπάσματα Amine για να ζήσετε μια ζωή με νόημα με τους δικούς σας όρους

Η Aminé είναι ράπερ, τραγουδίστρια και τραγουδοποιός από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ίσως τον γνωρίζετε από το σινγκλ του «Caroline». Ή ίσως από τα δύο άλμπουμ του ή το mixtape που κυκλοφόρησε πρόσφατα „TwoPointFive“.

Σε αυτήν την ανάρτηση θα ήθελα να μοιραστώ 18 από τα καλύτερα αποσπάσματα Aminé που έχω βρει. Ελπίζω να σας εμπνεύσω να ζήσετε τη ζωή σας με τους δικούς σας όρους όπως έκανε ο Aminé αλλά και να σας βοηθήσω να τον γνωρίσετε λίγο καλύτερα.

Και αν θέλετε περισσότερη αναζωογονητική έμπνευση, τότε ρίξτε μια ματιά σε αυτήν την ανάρτηση με αποσπάσματα σχετικά με το να είστε διαφορετικοί και αυτή που είναι γεμάτη με καλές δονήσεις.

Εμπνευσμένα και διορατικά αποσπάσματα αμινών

«Αν δεν πιστεύεις στον εαυτό σου, δεν νομίζω ότι ο κόσμος θα πιστέψει σε σένα».

«Μου αρέσει να φοράω ό,τι μου αρέσει και δεν μπορώ να το μειώσω».

«Οι γονείς μου είναι μετανάστες σε αυτή τη χώρα. Ήρθαν σε αυτή τη χώρα για μια καλύτερη ευκαιρία όπως όλοι οι άλλοι».

«Αυτό που με κάνει να συνεχίσω ή με κάνει να θέλω να κάνω περισσότερη μουσική είναι απλώς να γνωρίζω ότι μπορώ να φροντίσω την οικογένειά μου».

«Πιστεύω πολύ σε όλα όσα πρέπει να γίνουν. Αν δεν πέτυχε τότε, είναι εντάξει».

«Η μουσική μου είναι πολύχρωμη. Η πρόθεση για αυτό είναι να είναι καλό για όποιον το ακούει και το στυλ μου είναι καλό για μένα».

«Ως καλλιτέχνης στην εποχή μας με τα social media, νιώθεις περισσότερο αντικείμενο παρά άνθρωπος».

Το «Να απευθύνομαι στην πολιτική στη μουσική μου» είναι μια τέτοια φράση, μια πρόταση στα χαρτιά, που μισώ. Αυτός δεν είμαι πραγματικά εγώ γιατί τελικά δεν ήμουν ειδικός στις πολιτικές επιστήμες και δεν είχα εκπαιδευτεί με αυτή την έννοια, οπότε μισώ όταν οι άνθρωποι μιλούν για πράγματα για τα οποία δεν ξέρουν τίποτα».

«Δεν με νοιάζει πραγματικά πώς με βλέπουν οι άνθρωποι στη φυσική μου κατάσταση, σε μια άνετη κατάσταση».

«Ξέρω ότι όταν πρόκειται για τους φίλους σας, ειδικά στη μουσική βιομηχανία, εργαζόμαστε τόσο πολύ και κάνουμε τόσα πολλά που δεν παρακολουθούμε καν τις μέρες μας, ούτε παρακολουθούμε την υγεία μας ή ψυχική υγεία. Μερικές φορές απλώς παραστρατούμε».

«Όταν ο Prince και ο James Brown έκαναν ζωντανές συνεδρίες… το να ηχογραφήσεις ένα συγκρότημα δεν είναι εύκολο. Είναι όλα ευαίσθητα, σημαντικά πράγματα που θέλετε για να βεβαιωθείτε ότι κάνετε τον σωστό τρόπο.”

«Πραγματικά δεν σκέφτομαι πολλά τραγούδια που έβγαλα όπως ξέρω… Νομίζω ότι είναι καλά, γι‘ αυτό τα βγάζω. Αλλά σαν να μην προσπαθώ ποτέ να περιμένω τίποτα, έτσι ακόμα και με το „Caroline“ ή το „Red Mercedes“, απλώς τα βάζω έξω και ελπίζω για το καλύτερο και οι άνθρωποι κάπως έλκονται προς το μέρος τους και υποθέτω ότι είναι πολύ ωραίο και αυτό είναι ένα ευλογία.“

«Το να είσαι κατάθλιψη στη μαύρη κουλτούρα δεν είναι κάτι. Απλώς αποφάσισα να μην το πω σε κανέναν, ούτε καν στους φίλους μου».

«Απλώς εξετάζω κάποιον με ένα, „Γεια, τι κάνεις;“ συνήθως σημαίνει τα περισσότερα για κάποιον. Προσπαθώ να κάνω τακτικά check-in με φίλους που είναι μουσικοί μόνο και μόνο επειδή ξέρω ότι περνάμε πράγματα όπου νιώθουμε ότι οι άνθρωποι μας χτυπούν μόνο επειδή χρειάζονται κάτι από εμάς, όπως έναν στίχο ή ένα promo.»

«Δεν ξέρω τη μουσική του Prince όπως το πίσω μέρος του χεριού μου, αλλά ήμουν πάντα θαυμαστής του ως καλλιτέχνη – ακριβώς όπως ήταν ένα άτομο που δεν νοιαζόταν για το τι σκέφτεται ο κόσμος και έκανε το δικό του και σκέφτηκα ήταν τόσο ωραίο.»

«Μισώ να συμμορφώνομαι με αυτό που περιμένουν οι άνθρωποι να κάνω».

«Αυτός είμαι μόνο εγώ ως καλλιτέχνης. Λέω αυτό που πρέπει να ειπωθεί».

«Ήμουν απλώς μεγάλος λάτρης της μουσικής, οπότε έτσι έμαθα πώς να ραπάρω».

Αν σας άρεσαν αυτά τα αποσπάσματα της αμίνης, μοιραστείτε τα με έναν φίλο ή έναν φίλο θαυμαστή σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή μέσω email.

Θέλετε ακόμα περισσότερα κίνητρα; Ρίξτε μια ματιά σε αυτήν την ανάρτηση με αποσπάσματα σχετικά με τη ζωή όπως θέλετε από την Brené Brown ή αυτή που είναι γεμάτη με εισαγωγικά.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar